USLOVI KORIŠĆENJA 

Uslovi i pravila korišćenja sajta

Web sajt kablovi.net je onlajn informacioni i komunikacioni servis koji je COPTECH doo realizovao u svrhu prisustva na Internetu. Korišćenjem ovog sajta ili preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila korišćenja koji su naznačeni u ovom obaveštenju. Ukoliko ne prihvatate bilo koji od uslova i pravila korišćenja, nemojte koristiti ovaj sajt i ne preuzimajte materijale i dokumentaciju sa njega.

Ograničeno korišćenje

Sadržaji COPTECH-ovog Web sajta u potpunom su vlasništvu COPTECH-a. Delovi ili ceo Web sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenešeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pismenog odobrenja COPTECH-a, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.

Sve robne marke i logotipi prezentovani na ovom Web sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu COPTECH-a i ne mogu biti korišćena na drugim Web sajtovima bez pismenog odobrenja COPTECH-a. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući COPTECH-ovo ime ne može biti inkorporano u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja COPTECH-a.
Postupci korisnika koji pristupaju sajtu van teritorije Republike Srbije moraju biti u skladu sa važećim propisima države iz koje posetilac dolazi.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu kablovi.net predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i COPTECH doo veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa COPTECH-om ili kupi nekih od COPTECH-ih proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Web sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u COPTECH-u. COPTECH doo ne pruža bilo kakve garancije putem ovog Web sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovoran na direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog Web sajta.

Informacije na ovom Web sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Autorska prava

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje grafičke, tekstualne, programske i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom aktuelnog Zakona o autorskim i srodnim pravima.

U slučaju da želite da objavite neki od tekstova sa sajta ili mailing lista kablovi.net, bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani, ili Internet medij), obavezno je obezbediti prethodno pismeno odobrenje COPTECH-a. Pojedine informacije sa sajta kablovi.net moguće je prenositi uz obavezno pružanje vidno naznačavanje u adekvatnom obliku o tome da je "informacija preuzeta sa sajta www.kablovi.net
COPTECH doo ne dozvoljava pravljenje "mirror" sajtova sa svojim materijalom. Svaka ne-autorizovana upotreba bilo kog materiala koji se nalazi na ovom sajtu može povrediti autorska prava, prava privatnosti, zakone o trgovačkim markama ili neki drugi Copyright, shodno važećim domaćim i internacionalnim propisima.

Linkovi

COPTECH doo ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana COPTECH-ovog Web sajta. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Web sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da COPTECH doo na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Web sajtova ili strana.

Politika privatnosti

E-mail adrese prijavljenih korisnika servisa na ovom Web sajtu ne ustupaju se nikome (trećim licima) ni pod kojim uslovima.

U slučaju da ste na neki način nezadovoljni servisima koji se realizuju putem vašeg emaila i želite da prekinete dalje korišćenje servisa, molimo Vas da kontaktirate administratora.

Obavezujemo se da vaše podatke (formulari, ankete, korespondencija, i sl.) nećemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima.
Revidiranje uslova korišćenja
COPTECH doo može u bilo kom trenutku i bez prethodne najave promeniti uslove korišćenja sajta kablovi.net. Koristeći ovaj sajt obavezujete se da ćete periodično posećivati segment sajta sa uslovima korišćenja kako bi uvek bili informisani o aktuelnim pravilima.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji su nastali iz ovih uslova i pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija i Crna Gora. COPTECH doo zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.
Log
Kada neki korisnik poseti nasu stranicu server loguje sve podatke tog posetioca ( IP adresu, DNS, Brauzer, Rezoluciju itd, itd) te informacije se sakupljaju u bazu podataka i služe isključivo za statistički prikaz, ti podaci nisu inliidualne prirode i ne služe da bi identifikovali tog posetioca nego su isključivo statistički.

 
E-mail: info(at)coptech.rs